News Partners

Tervetuloa Arkance Systemsin ja Pointscenen maksuttomaan yhteiswebinaariin 26.4.2023 klo10!

Webinaarin sisältö:

Haluatko kuulla dronekuvausaineistojen käsittelystä ja toimitettavien tuotteiden hallinnasta? Tule mukaan webinaariin, jossa esittelemme Trimble Business Centerin ja Pointscenen käyttöä. 

Pointscene -ohjelmiston hyödyt

Pointscene on helppokäyttöinen selainpohjainen ohjelmisto, joka on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan suunnitelmiasi, pistepilviäsi, mallejasi ja ortokuviasi. Pointscene säästää aikaa suunnitelman ja suunnittelun muutoksissa, säilyttäen samalla luottamuksen ja korkean laadun. Ohjelmisto mahdollistaa suunnitelmien, pistepilvien sekä ortokuvien jakamisen ja se integroituu suoraan erilaisiin rakennusohjelmistoihin. Vahvista suunnitelmamuutokset helposti ja rakenna luottavaisin mielin.

Trimble Business Center -ohjelmiston hyödyt

Trimble Business Center -ohjelmisto tarjoaa käyttäjälle all-in-one fotogrammetriaohjelmistoratkaisun, joka vie sinut läpi selkeän kolmivaiheisen lähestymistavan. Pääset helposti siirtymään ilmakuvausaineistojen tuonnista lopulliseen toimitukseen. Fotogrammetriamoduuli on yksi Trimble Business Centerin parhaista ominaisuuksista, sillä se vähentää tietojen käsittelyaikaa huomattavasti, mutta samalla säilyttää pistepilvien ja ortokuvatulosteiden laadun.

*****

Tämä webinaari on erinomainen tilaisuus oppia lisää Trimble Business Centerin ja Pointscenen käytöstä dronekuvausaineistojen käsittelyssä ja toimitettavien tuotteiden hallinnassa. Saat asiantuntijoidemme vinkkejä ja vastauksia kysymyksiisi, joten varmista paikkasi jo nyt!

Voit ilmoittautua, vaikka et pääsisi mukaan live-webinaariin, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen.

Webinaarin pitää:
Lauri Hartikainen, CEO Pointscene Oy
Jeremia Hokkanen, Technical Account Manager Pointscene Oy
Tomi Herukka, Software Specialist Arkance Systems Oy
Miika Kostamo, Key Account Manager Arkance Systems Oy

Yhteenveto: TBC + PS Webinaari keskiviikkona 26.4. klo10-10:30

Vinkki: Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen, joten voit ilmoittautua, vaikka et pääsisi mukaan live-webinaariin!

Lisää tapahtuma kalenteriin: