About Pointscene News

ARKANCE – osa MONNOYEUR-konsernia – on ostanut Pointscenen 3. heinäkuuta 2023

4.7.2023 Helsinki. (News in English)

Pointscene jatkaa yrityksenä uuden omistajan alaisuudessa ja laajentaa toimintaansa merkittävästi kansainvälisille markkinoille. Lue alkuperäinen lehdistötiedote täältä:

Pointscenen Lauri Hartikainen sanoo: “Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että Pointscene laajentaa nyt toimintaansa maailmanlaajuisesti osana ARKANCE-konsernia. Olemme todistetusti onnistuneet Pohjoismaissa, kun rakennushankkeet saatiin valmiiksi ennen aikataulua ja paremmalla taloudellisella tuloksella, ja ratkaisumme ovat nyt valmiina tehostamaan rakennushankkeita monikansallisessa mittakaavassa”. Nyt laajennamme saavutettuja tuloksia maailmanlaajuisesti yhteisen vision ja strategian avulla.” 

ARKANCEn toimitusjohtaja Gregoire Arranz sanoo: “Olen erittäin innoissani saadessani toivottaa Pointscenen tiimin tervetulleeksi ARKANCE-konserniin ohjelmistokehitystiimimme jäseneksi. Hankkimalla Pointscenen laajennamme tiedonhallintavalmiuksiamme ratkaisuilla, jotka lisäävät pistepilvien laskenta- ja analyysitoimintoja julkaisu- ja katselutyökaluihimme. Näillä laajennetuilla ominaisuuksilla mahdollistamme infrastruktuurin rakennushankkeita toteuttaville asiakkaillemme tietojen vaihdon yksinkertaistamisen insinöörien ja työmaatoimijoiden välillä, mikä helpottaa luotettavaa tulkintaa, viestintää ja tietoon perustuvaa päätöksentekoa.” 

Pointscenen tiimi jatkaa ylpeänä työtään Pointscenen kanssa. Asiakkaidemme ja heidän projektiensa kannalta kaikki jatkuu normaalisti. Teknologiamme integrointi ARKANCEn arvostetun tuote- ja palveluvalikoiman kanssa antaa meille mahdollisuuden hyödyntää lisäkyvykkyyksiä ja asiantuntemusta, jotta voimme jatkaa Pointscenen kehittämistä vastaamaan ja ylittämään asiakkaidemme tarpeet. Yrityskauppa tarjoaa Pointsceneen myös ainutlaatuisen kanavan viedä suomalaista teknologiaa ja osaamista maailmalle. 

Voit ottaa yhteyttä keneen tahansa meistä suoraan saadaksesi lisätietoja tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@pointscene.com

Odotamme suuria asioita tulevalla tiellä

Pointscenen tiimi

Lauri, Jonne, Jukka, Reeta & Jeremia