Hankekartta.fi

Hankkeen oma työkalu työmaan viestintään

Hankekartta.fi on digitaalinen kartta, jolla voit piirtää ja hallita helposti työmaiden liikenne- ja aluesuunnitelmat sidottuna aikaan, paikkaan ja työmaan etenemiseen eri vaiheissa.

Varaa demo

“Kuvittele, ett√§ ty√∂maasta olisi p√§ivittyv√§ dronella tuotettu ilmakuva ja ty√∂maan tilannekartta, jota kansalaiset, urakoitsijat, ty√∂njohto ja kaikki muutkin p√§√§sisiv√§t katsomaan selaimesta – siit√§ n√§kisi miten hommat edistyy!”

Ilmakuvat hyödyksi

Hyödynnä tilannekuva-aineistosi myös suunnittelussa ja viestinnässä. Pointscenen rajapintojen avulla voit käyttää samoja aineistojen monessa eri paikassa.

Karttapohjainen työkalu

Piirrä liikennesuunnitelma suoraan kartalle, oikeaan paikkaan, aikaan ja urakan vaiheeseen sidottuna. Hankekartta sisältää kaikki 2020 uudet liikennemerkit ja muita apumerkintöjä. Myös omat merkinnät ja symbolit ovat mahdollisia.

Helposti jaettava kartta

Jaa ja viesti suunnitelmista niin työmaalle kuin ohikulkijoille, nyt jokaisella on pääsy työmaan ajankohtaiseen tilannekuvaan omalla laitteella ja paikannuksella.

Hankekartan voi upottaa nettisivuille tai jakaa vaikka Facebookissa linkkinä web-sovellukseen.

“Miten hankekartta on parempi kuin PDF editorilla tehty aluesuunnitelma?”

Sama työ, enemmän etuja

Hankekartta.fi on vähintään yhtä helppo kuin Powerpoint tai PDF editori, mutta sen antamat hyödyt ovat moninkertaiset! Tässä muutama etu:

+ kohteet sidottu koordinaatistoon = voidaan mitata pituudet ja alueet!

+ voidaan upottaa nettisivuille = automaattinen päivitys takaa aina tuoreen tiedon!

+ drone-kuva kertoo todellisen nykytilan = tarkka kuva helpottaa suunnitelmien piirtämistä!

+ Eri vaiheet voidaan suunnitella etukäteen = yhdellä kartalla kaikki informaatio!

“Kartta pit√§isi pysty√§ jakamaan moneen eri paikkaan samanaikaisesti, niin sis√§isesti kuin julkisesti.”

Yksi päivittyvä kartta monessa eri paikkaa

Hankekartta.fi palvelussa interaktiivisen hankekartan voi jakaa somessa ja liittää verkkosivustoille kuten Youtube-videon. Kun ilmakuva-aineisto päivittyy tai teet kartalle merkintöjä, ne näkyvät automaattisesti kaikkialla. Kartta liitetään julkaisujärjestelmissä sivustoille iframe-tekniikalla, jota yleisimmät alustat tukevat valmiiksi.

“Voisipa kartalle tehd√§ merkint√∂j√§ yht√§ yksinkertaisesti kuin Paintilla ja Powerpointilla!”

Videolla demo Hankekartta-sovelluksen toiminnallisuuksista Pointscene-rajapintojen kanssa.

Kaikki piirrettävät kohteet voidaan muokata käyttäjän tarpeen mukaan ja tehdä yhteinen ilme yrityksen kaikille hankkeille. Julkisen sovelluksen ulkoasu tehdään yrityksen brändin mukaisesti, jotta se sulautuu kauniisti nettisivuille.