About Pointscene FI News Partners

Baseballista Suomen tyylikkäin sarja – Pointscene Oy yksi pääyhteistyökumppaneista

Lehdistötiedote: Helsinki 8.3.2021 

Suomen Baseball ja Softball Liitto ja Pointscene Oy ovat tehneet kautta 2021 koskevan yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti yrityksestä tulee yksi kolmesta baseballin SM-sarjan pääyhteistyökumppaneista.

Baseballin uusi lajihallitus määritti yhdeksi kauden tavoitteista luoda baseballin SM-sarjalle uusi, selkeä ja tyylikäs ilme. Tähän pyritään monin keinon, joista yksi näkyvimmistä on rajoittaa peliasuissa esiintyvien sponsoreiden määrä kolmeen ja korostaa seurojen omaa identiteettiä. Pointscene on yksi näistä kolmesta yrityksestä, jotka tulevat esiintymään kaikkien sarjan joukkueiden pelipaidoissa. Samalla liitto on ottanut vastattavakseen seurojen pelipaitojen design- ja toteutuspuolen sekä kustantaa uudet paidat kaikille sarjan joukkueille.

Yhteistyösopimus kattaa asujen lisäksi mm sosiaalisen median markkinointia, baseball-henkisen markkinointimateriaalin tuotantoa jne, ja Pointscene tulee myös järjestämään asiakastilaisuuksia baseball-tapahtumien ympärille.

”Baseball on maailmanlaajuinen ja dynaaminen laji, joka sopii hyvin kumppaniksi kasvu- ja kansainvälistymishaluiselle yrityksellemme. Odotamme innolla kauden alkua ja sitä, kuinka pääsemme hyödyntämään yhteistyötämme erinäisin tavoin.” Kertoo Pointscene Oy:n toimitusjohtaja Lauri Hartikainen.

Pesäpalloliiton baseball -lajivastaava Ville-Herman Saarman on myös hyvin mielissään nyt solmitusta yhteistyösopimuksesta: ”On hienoa saada Pointscenen kaltaisia uusia kumppaneita mukaan toimintaan. Uskon että yhteistyömme tulee hyödyttämään molempia osapuolia vähintäänkin odotusten mukaisesti.”

Lisätietoja:

Suomen Baseball ja Softball Liitto, Jukka Ropponen, Puheenjohtaja 0400 423 910

Pointscene Oy, Lauri Hartikainen, Toimitusjohtaja, 050 543 5444